رئیس دانشگاه فرهنگیان:
دانشگاه فرهنگیان از موج ها عبور کرده است و به اوج ها نزدیک می شود
رئیس دانشگاه فرهنگیان در مراسم افتتاحیه دوره آموزشی کارشناسان تغذیه گفت: این دانشگاه از موج ها عبور کرده است و به اوج ها نزدیک می شود.
دکتر حسین خنیفر در سخنان خود، که به صورت ویدئوکنفرانس پخش می شد، با اشاره به این که دانشگاه فرهنگیان، دانشگاهی تمام وقت و شبانه روزی است، تأکید کرد: ما باید در این زمینه به استانداردها نزدیک تر شویم.
وی با تأکید بر اهمیت مطالعات رصدگاهی گفت: در این گونه مطالعات، باید فعالیت های کشورهای مختلف را در زمینه های کاری خود رصد کنیم و با هم مقایسه نماییم.
رئیس دانشگاه فرهنگیان ادامه داد: با مقایسه فهرست غذایی دانشگاه های کشورهای مختلف، به استفاده زیاد از سبزیجات در بسیاری از کشورها پی می بریم. وی افزود: یکی از علل ابتلاء به بیماری های شدید گوارشی، کمبود فیبر در غذاهای ما است.
دکتر خنیفر با اشاره به بالا بودن میزان کربوهیدرات ها در غذاهای ایرانیان اظهار داشت: این امر به سلامت دانشجویان و جوانان آسیب می زند.
وی ادامه داد: دعوت از متخصصان تغذیه و اراته توضیحات همراه با نمایش عکس و اسلاید توسط آنان می تواند در تغییر ذائقه و فرهنگ غذایی دانشجویان مؤثر باشد.
دکتر خنیفر با تأکید بر استفاده از کادرهای آشپزی توانمند و ماهر در آشپزخانه های دانشگاه گفت: در برخی موارد مواد غذایی باکیفیت در اثر ترکیب غلط و پخت نادرست از دست می رود.
تأکید بر ایجاد نظام پیشنهادها، استفاده از تجارب سایر کشورها، استفاده از روش های جدید طبخ، پرهیز از زیاده روی در استفاده از روغن و نمک، تأکید بر استفاده از سبزیجات و پرهیز از غذاهای سرخ کردنی از دیگر مواردی بود که رئیس دانشگاه فرهنگیان در سخنان خود برای کارشناسان تغذیه، به آن اشاره کرد.
وی در پایان اظهار امیدواری کرد که دانشگاه فرهنگیان بتواند با ارائه مدل های ممتاز به الگویی برای سایر دانشگاه های کشور تبدیل شود.