توسط معاون دانشجویی دانشگاه فرهنگیان اعلام شد:
اجرای 100 برنامه در حوزه معاونت دانشجویی
معاون دانشجویی دانشگاه فرهنگیان اعلام کرد: حدود 100 برنامه در 3 اداره کل حوزه معاونت دانشجویی برای نخستین بار طراحی و اجرا شده است.
صبح امروز، چهارشنبه 12 دی 97، معاون دانشجویی دانشگاه فرهنگیان در مراسم افتتاحیه دوره آموزشی کارشناسان تغذیه استان های کشور، با اشاره به گذشت بیش از 7 سال از تأسیس این دانشگاه، گفت: امسال حدود 100 برنامه در 3 اداره کل حوزه معاونت دانشجویی برای نخستین بار طراحی و اجرا شده است. وی از کارشناسان خواست این امر به درستی اطلاع رسانی شود تا دانشجومعلمان در جریان فعالیت های انجام شده قرار گیرند.
دکتر معصومه علی نژاد با بیان این که کارکنان حوزه معاونت دانشجویی، انسان هایی چند مهارتی هستند، اظهار داشت: افراد چندمهارتی هرگز در سکون قرار نمی گیرند. وی تصریح کرد: کسی که چند مهارتی است در کارهایش تنوع دارد، به طور مرتب آگاهی هایش را به روز می کند، مبدع است، دائماً در حال ایده پردازی است و می کوشد هر روز برنامه متفاوتی را طراحی و اجرا کند.
معاون دانشجویی دانشگاه فرهنگیان، با تأکید بر استفاده حداکثری از ظرفیت های درون سازمانی دانشگاه فرهنگیان عنوان کرد: بهتر است همه کارها از جمله طراحی سامانه ها توسط همکاران متخصص در خود دانشگاه استفاده شود.
دکتر علی نژاد، با اشاره به کمبود نیروی انسانی صف و ستاد در دانشگاه فرهنگیان، اظهار داشت: این امر باعث روی آوردن به سامانه ها شده است.
وی با مقایسه چگونگی تغذیه در فرهنگ غربی و در سبک زندگی ایرانی، اسلامی بیان کرد: در فرهنگ غربی استفاده از فست فود ها بسیار رایج است که این امر مشکلات بسیاری از جمله ناراحتی های گوارشی، عصبی و ... را به همراه دارد.
این مسئول دانشگاه فرهنگیان با بیان این که در سال گذشته در این دانشگاه، نهضتی برای بازسازی، بهسازی و تجهیز آشپزخانه ها به راه افتاد، گفت: این امر، موجب صرفه جویی چندمیلیاردی در هزینه های دانشگاه گردید.
دکتر علی نژاد با تأکید بر این که باید نهضت دیگری برای بازسازی و بهسازی سراهای دانشجویی آغاز شود، تصریح کرد: پس از هفت سال از تاسیس دانشگاه فرهنگیان پذیرفتنی نیست که هنوز درگیر ساختمان های قدیمی باشیم.
معاون دانشگاه فرهنگیان ادامه داد: تا کنون همه تلاش معاونت دانشجویی بر استقرار اتوماسیون تغذیه در پردیس ها و مراکز بوده است، اما از این به بعد باید بر روی کیفیت غذا تمرکز شود. وی تأکید کرد هم جذابیت و هم کیفیت غذای دانشجویی دارای اهمیت است.
وی از مدیران این دانشگاه خواست تلاش کنند بهترین غذاها برای سفره دانشجویان آماده شود.
دکتر علی نژاد با اشاره به اهمیت رتبه بندی سراهای دانشجویی گفت: برای این کار باید سه مؤلفه تجهیزات، فضا و بهداشت مورد توجه قرار گیرد.
وی با تأکید بر لزوم تشکیل کارگروه های کنترل و نظارت در استان ها گفت: در همه زمینه ها نظارت دائمی و همیشگی مورد نیاز است.
دکتر علی نژاد با بیان این که "کم کاری و کم توجهی استادان و کارشناسان، بر دانشجویان اثر منفی خواهد داشت"، گفت: نباید با بی توجهی به کارها، الگوهای نادرست، به دانشجومعلمان ارائه شود.
وی بر ارائه اطلاعات کافی و مناسب به دانشجویان تأکید کرد و از کارشناسان خواست در زمینه ارائه اطلاعات ممسک نباشند.
گفتنی است دوره آموزشی کارشناسان تغذیه مراکز و پردیس های دانشگاه فرهنگیان سراسر کشور، از صبح امروز در تالار امام رضا(ع) پردیس شهید بهشتی آغاز شده و تا عصر فردا پنجشنبه ادامه خواهد داشت.