توسط معاون توسعه منابع و امور دانشجویی پردیس شهید بهشتی مشهد تشریح شد:
چگونگی بازسازی و تغییر کاربری ساختمان موزه علوم طبیعی دانشگاه فرهنگیان خراسان رضوی
معاون توسعه منابع و امور دانشجویی پردیس شهید بهشتی خراسان رضوی در گفتگو با واحد روابط عمومی، چگونگی بازسازی و تغییر کاربری ساختمان موزه علوم طبیعی دانشگاه فرهنگیان استان را تشریح کرد.
به گزارش روابط عمومی، دکتر فریبرز رمضانی در این گفتگو با اشاره به شرایط ناشی از شیوع بیماری کرونا اظهار داشت: با توجه به بلااستفاده بودن ساختمان قدیمی موزه در شرایط کنونی و نیز با عنایت به کمبود فضای خوابگاهی به دلیل افزایش تعداد دانشجویان ورودی دانشگاه در سال های اخیر، تصمیم گرفته شد کاربری این مکان از موزه به خوابگاه تغییر کند.
دکتر رمضانی افزود: به دنبال این تصمیم، کارگروهی متشکل از کارشناسان علوم آزمایشگاهی وموزه و چند تن از اعضای هیأت علمی دانشگاه تشکیل شد تا نسبت به انتقال اموال و نمونه های موجود در موزه اقدام شود.
وی با بیان این که عملیات تخریب و بازسازی موزه علوم طبیعی از دهم تیرماه جاری آغاز شده است، گفت: با پایان عملیات بازسازی این مکان، حدود 200 تخت خوابگاهی به ظرفیت سراهای دانشجویی پردیس شهید بهشتی افزوده می شود.
معاون توسعه منابع و امور دانشجویی پردیس شهید بهشتی با اشاره به عملیات احداث ساختمان جدید موزه مذکور بیان کرد: ساختمان جدید موزه به همت خانواده خیر گرامی، زنده یاد حاج حسین شکرریز در حال احداث است و بر اساس پیش بینی سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان در یک بازة دو ساله به بهرهبرداری خواهد رسید.
وی توضیح داد: موزه جدید در سه طبقه شامل یک سالن نمونه های عمومی و دو سالن تخصصی به همراه کارگاه ترمیم و نمونه سازی احداث خواهد شد.
رمضانی با بیان این که در موزه جدید، بخش های جانورشناسی، سنگ شناسی، فیزیک و اخترفیزیک حفظ خواهد شد، گفت: در ساختمان جدید علاوه بر بخش های پیشین، بخش جدیدی نیز با عنوان تاریخ یکصدساله تربیت معلم راه اندازی خواهد شد که در آن اسناد، آثار و تجهیزات اداری و آموزشی مورد استفاده در دانشسراها و مراکز تربیت معلم به نمایش گذاشته خواهد شد.