آیین گشایش نمایشگاه کتاب در پردیس شهید بهشتی

صبح دیروز، همزمان با هفته کتاب و کتابخوانی، آیین گشایش نمایشگاه کتاب پردیس شهید بهشتی مشهد با حضور مدیر امور پردیس های دانشگاه فرهنگیان خراسان رضوی و استادان و دانشجویان این دانشگاه برگزار شد.

مسئول کتابخانه پردیس شهید بهشتی در حاشیه این آیین اعلام کرد: این نمایشگاه در دو بخش برگزار می شود که در یک بخش کتاب های مورد نیاز دانشجویان عرضه می گردد و در بخش دیگر کتاب های جدید کتابخانه و کتاب های استادان به نمایش گذاشته شده است.

سیمین ابدی با بیان این که این نمایشگاه ها تا دو روز دیگر ادامه خواهد داشت، گفت: از دیگر برنامه هایی که به مناسبت هفته کتاب و کتابخوانی برگزار می شود، می توان به مسابقه کاریکلماتور کتاب اشاره نمود که با همکاری انجمن علمی دانشجویی ادبیات فارسی پردیس شهید بهشتی در حال برگزاری است.

ابدی ادامه داد: به مناسبت هفته کتاب یک جلسه از برنامه علمی تازه های هفته نیز به معرفی کتاب تألیفی دکتر سرسرابی، استاد دانشگاه فرهنگیان استان، اختصاص یافت که این برنامه روز یکشنبه 26 آبان با حضور مسئولان، استادان و دانشجویان پردیس شهید بهشتی برگزار شد.

مسئول کتابخانه پردیس شهید بهشتی افزود: پایان بخش برنامه های هفته کتاب، نشست علمی خواهد بود که روز شنبه 2 آذر در محل سالن پژوهش سرا برگزار خواهد شد و در آن از دانشجویان همیار کتابدار و سایر دانشجویان فعال در زمینه کتاب و کتابخوانی نیز تقدیر خواهد شد.