اطلاعیه کارگاه چگونگی برگزاری کلاس های مجازی

اداره بالندگی و ارزیابی عملکرد دانشگاه فرهنگیان با صدور اطلاعیه ای از برگزاری کارگاه «چگونگی تشکیل کلاس های مجازی» خبر داد.

به گزارش روابط عمومی در این اطلاعیه تصریح شده است که این کارگاه ویژه اعضای هیئت علمی اعم از رسمی-پیمانی و مامورین آموزشی وزارتی و سایر استادانی است که در نیم سال اول 1398 درس مجازی دارند.

این کارگاه از یک ساعت  کارگاه عمومی در رابطه با نحوه ی ورود استادان به سامانه، تالار گفت و گو، چت متنی، ارائه تکلیف و بازخورد، و یک ساعت  جلسه اختصاصی مدرسان هر درس تشکیل خواهد شد.

زمان برگزاری این کارگاه چهار شنبه 1398/08/22 ساعت 9 تا 11 صبح و مکان آن سالن کنفرانس پردیس شهید بهشتی می باشد.

در این اطلاعیه از شرکت کنندگان خواسته شده است که با توجه به اینکه بخش زیادی از دوره به صورت کارگاهی و اظهار نظر همکاران خواهد بود،  منابع دوره را مطالعه نمایند و با آمادگی ذهن حضور یابند.

منابع آموزشی این کارگاه در بخش فایل های ضمیمه همین اطلاعیه بارگذاری شده است که علاقمندان می توانند نسبت به پیاده سازی (دانلود) و مطالعه آن اقدام نمایند.