برگزاری مراسم تقدیر از دانشجومعلمان برگزیده جشنواره ورزشی هفته تربیت بدنی

عصر روز پنجشنبه نهم آبان 98 در مراسمی، با حضور مسئولان دانشگاه فرهنگیان خراسان رضوی و اداره آموزش و پرورش ناحیه 4 مشهد، از دانشجومعلمان برگزیده در جشنواره ورزشی هفته تربیت بدنی تجلیل و قدردانی شد.

به گزارش روابط عمومی، در این مراسم معاون آموزشی، پژوهشی و فرهنگی دانشگاه فرهنگیان خراسان رضوی با اشاره به نقش ورزش در کاهش آسیب های اجتماعی گفت: بر اساس پژوهشی که در ایسلند انجام شده مشخص گردیده است که هرچه میزان ورزش و فعالیت های مربوط به غنی سازی اوقات فراعت بیشتر شود، تقاضای مصرف مواد مخدر کاهش می یابد.

سیدکمال الدین حسینی ادامه داد: وجه ممیزه دانشگاه فرهنگیان و امتیاز این دانشگاه بر دانشگاه های دیگر در ارتباط نزدیک و مستمر آن با دستگاه بهره بردار یعنی وزارت آموزش و پرورش است.

وی تصریح کرد: انتقال تجارب معلمان آموزش و پرورش به دانشجویان دانشگاه فرهنگیان نقش به سزایی در تربیت بهتر معلمان آینده کشور دارد.

حسینی با قدردانی از تمام دست اندرکاران برگزاری مراسم تقدیر از برگزیدگان ورزشی از دکتر وزیری، معاون توسعه منابع و امور دانشجویی دانشگاه فرهنگیان استان و دکتر حسین زاده مسئول تربیت بدنی ناحیه 4 برای برنامه ریزی و تمهید شرایط برگزاری مراسم مذکور سپاسگزاری کرد.

وی ابراز امیدواری کرد تعامل دانشگاه فرهنگیان و ادارت آموزش و پرورش برای برگزاری مراسم مشترک مشابه، ادامه پیدا کند.

در این مراسم همچنین دکتر فریبرز رمضانی، مدیر گروه تربیت بدنی دانشگاه فرهنگیان خراسان رضوی در سخنان کوتاهی با اشاره به برنامه های انجام شده در هفته تربیت بدنی گفت: در جشنواره ورزشی که به مناسبت این هفته در پردیس شهید بهشتی برگزار گردید، دانشجومعلمان طی سه روز در چهاررشته الاختر، هفت سنگ مهارتی، دوی استقامت و شوت هدفمند فوتبال با یکدیگر به رقابت پرداختند.

در ادامه این مراسم از 8 عضو هیأت علمی و کارشناس تربیت بدنی دانشگاه فرهنگیان استان و 22 دانشجومعلم برگزیده در جشنواره ورزشی هفته تربیت بدنی با اعطای سپاسنامه و اهدای جایزه تقدیر و قدردانی شد.