برگزاری جلسه کمیته تحصیلات تکمیلی دانشگاه فرهنگیان خراسان رضوی

صبح امروز شنبه 4 آبان 98، جلسه کمیته تحصیلات تکمیلی دانشگاه فرهنگیان خراسان رضوی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی، در این جلسه معاون آموزشی، پژوهشی و فرهنگی دانشگاه فرهنگیان استان ضمن تأکید بر لزوم رعایت مقررات و دستورالعمل ها گفت: شاید گاهی اوقات عمل به تمامی ضوابط دشوار باشد، اما این کار در نهایت منجر به افتخار و سربلندی می گردد.

سیدکمال الدین حسینی به اهمیت تقسیم کارها و وظایف اشاره کرد و اظهار داشت: باید نحوه انجام امور به شکل دقیق و روشنی تعریف شود.

وی از همه دست اندرکاران امور پژوهشی و تحصیلات تکمیلی خواست با استفاده از همه ظرفیت های علمی موجود تلاش کنند کارهای پژوهشی و پایان نامه ها با بالاترین کیفیت و بیشترین وسواس انجام گردد.

در این جلسه دکتر محمد ابراهیمی دباغ، مدیر گروه علوم پایه (فیزیک و ریاضی) و دکتر حمیدرضا حافظیان مدیر امور پژوهشی و برنامه ریزی دانشگاه فرهنگیان استان نیز گزارشی از روند فعالیت ها و جلسات برگزار شده در ارتباط با دانشجویان تحصیلات تکمیلی ارائه دادند.

در ادامه، شرکت کنندگان مطابق دستور جلسه به بحث و تبادل نظر در رابطه با چگونگی تأیید عناوین پیشنهادی پایان نامه های دانشجویان پرداختند و در پایان پس از بررسی عناوین تصمیمات لازم اخذ گردید.