پشتیبانی بنیاد ملی نخبگان از دانشجویان نوورود صاحب استعدادهای برتر

بنیاد ملی نخبگان با صدور اطلاعیه ای اعلام کرد از دانشجویان نوورود صاحب استعدادهای برتر پشتیبانی می کند.

به گزارش روابط عمومی، پشتیبانی این بنیاد شامل اعطای تسهیلات ویژه‌ ای از قبیل راتبة دانشجویی، اعتبار آموزش‌ یاری، اعتبار همکاری ‌های علمی- اجرایی/ فن‌یاری، اعتبار توان‌ مندی آموزشی، اعتبار توان‌ مندی کارآفرینی ، اعتبار ارتباطات علمی و ...  می شود که به دانشجویان مستعد دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌های کشور تعلق می گیرد.

بنا بر این گزارش در اطلاعیه ای که بنیاد ملی نخبگان به همین منظور صادر کرده، تصریح شده است که تسهیلات مذکور به  دارندگان مدال طلا یا نقره کشوری در المپیادهای ملی دانش‌آموزی، دارندگان رتبة 1 تا 100 کشوری در آزمون سراسری ورود به دانشگاه‌ها در گروه های آزمایشی ریاضی و فنی و علوم تجربی، دارندگان رتبة 1 تا 80 کشوری در آزمون سراسری ورود به دانشگاه‌ها در گروه علوم انسانی و دارندگان رتبة 1 تا 40 کشوری در آزمون سراسری ورود به دانشگاه‌ها در گروه هنر تعلق خواهد گرفت.

دانشجویان علاقمند می توانند حداکثر تا تاریخ سی ام مهر ماه  1398 به سایت اینترنتی بنیاد ملی نخبگان به نشانیhttps://sina.bmn.ir مراجعه و نسبت با بارگذاری مدارک لازم و ثبت اطلاعات خود در فرم های مربوطه اقدام نمایند.

متن کامل اطلاعیه بنیاد ملی نخبگان در قسمت فایل های ضمیمه همین خبر بارگذاری شده است و علاقمندان می توانند نسبت به پیاده سازی(دانلود) و مطالعه آن اقدام نمایند.