برگزاری جلسه هم اندیشی استادان گروه روانشناسی و مشاوره

عصر روز چهارشنبه 17 مهر 98 جلسه هم اندیشی استادان گروه روانشناسی و مشاوره دانشگاه فرهنگیان استان خراسان رضوی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی، در این جلسه که در پردیس شهید بهشتی مشهد برگزار شد، دکترحسین کدخدا ،استادیار و  مدیر گروه استانی روانشناسی و مشاوره دانشگاه فرهنگیان، با اشاره به جایگاه دانشگاه فرهنگیان و تفاوت های آن با سایر دانشگاه های کشور گفت: با توجه به مأموریت دانشگاه فرهنگیان برای تربیت معلمان آینده کشور، انتقال تجربه های مفید و سازنده استادان به این دانشجویان بسیار مهم و ضروری است.

وی همچنین بر  کاربردی کردن مطالب کلاس های درسی برای دانشجو معلمان تأکید کرد.

در ادامه جلسه، استادان گروه روان شناسی و مشاوره، به بحث و تبادل نظر در رابطه با امور آموزشی مربوطه پرداختند و در پایان مقرر گردید که استادانی که دروس دارای عنوان یا محتوای مشترک را تدریس می کنند، در  زمینه نحوه ارائه درس، معرفی منابع و برگزاری امتحان تا جایی که ممکن است هماهنگی های لازم را با یکدیگر به عمل آورند.

این جلسه با تشکیل کارگروه های مشترک علمی و تبادل نظر استادان در این کارگروه ها به پایان رسید