ارائه مقاله دانشجوی پردیس شهید بهشتی در کنفرانس ریاضی بانکوک

مقاله دانشجوی پردیس شهید بهشتی جهت ارائه در چهارمین کنفرانس بین المللی پژوهش در علوم مهندسی در شهر بانکوک پایتخت تایلند پذیرفته شد.

به گزارش روابط عمومی، در مقاله محمد عزیزی دانشجوی سال دوم رشته آموزش ریاضی پردیس شهید بهشتی، به موضوع نقطه و تعریف آن پرداخته شده است.

عزیزی در این باره به روابط عمومی پردیس شهید بهشتی گفت: نقطه یکی از مفاهیم بنیادین در ریاضیات است که به عنوان یک مفهوم تعریف نشده در این دانش پذیرفته شده و تاکنون کسی مبادرت به تعریف آن ننموده است.

وی ادامه داد: من در مقاله خود ضمن بیان پیشینه ای از تحقیق از دوران کهن تا امروز و تلاش هایی که در جهت تعریف مفهوم نقطه شده است، اقدام به تعریف این مفهوم نمودم.

این دانشجوی پردیس شهید بهشتی شرح داد: من در مقاله خود نقطه را به عنوان شیئی سه بعدی با ارتفاع یک آنگستروم و طول و عرض یک میلیمتر تعریف کردم.

گفتنی است چهارمین کنفرانس بین المللی پژوهش در علوم مهندسی با حضور استادان بین المللی رشته های ریاضی و مهندسی در روز 27 تیر98 برگزار گردید.

علاقمندان می توانند مقاله مذکور را از این لینک دانلود و مطالعه نمایند.