اعلام نتایج انتخابات شورای های مرکزی انجمن های علمی

نتایج انتخابات شوراهای مرکزی انجمن های علمی دانشجویی پردیس شهید بهشتی اعلام شد.

به گزارش روابط عمومی، کارشناس امور پژوهشی پردیس شهید بهشتی با اعلام این خبر گفت: در این انتخابات که روز یکشنبه 14 مهر برگزار گردید، اعضای شورای مرکزی 21 انجمن علمی دانشجویی پردیس شهید بهشتی مشخص شدند.

زهرا سادات وزیرنیا افزود: مرحله بعدی فعالیت انجمن های علمی دانشجویی، انتخاب دبیران این انجمن ها است که به زودی انجام خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: فعالیت دانشجویان در قالب انجمن های علمی، نقش فراوانی در بالندگی و رشد فرهنگی، تحصیلی و حرفه ای آنان دارد.

وزیرنیا از عموم دانشجویان خواست با اعضای شورای مرکزی انجمن های علمی دانشجویی در جهت پیشبرد اهداف آنان همکاری داشته باشند.

کارشناس امور پژوهشی پردیس شهید بهشتی با بیان این که برگزاری انتخابات انجمن های علمی دانشجویی با همکاری و تلاش اعضای شورای صنفی دانشجویی پردیس شهید بهشتی امکان پذیر شده است، از کلیه اعضای این شورا تشکر و قدردانی کرد.

لازم به ذکر است که فهرست کامل اسامی اعضای منتخب شوراهای مرکزی انجمن های علمی دانشجویی در بخش فایل های ضمیمه همین خبر بارگذاری شده است که علاقمندان می توانند نسبت به پیاده سازی(دانلود) و مطالعه آن اقدام نمایند.