برگزاری جلسه مشترک گروه آموزشی معارف و تربیت اسلامی و گروه آموزشی الهیات

جلسه مشترک گروه های آموزشی معارف و تربیت اسلامی، و الهیات در تالار کنفرانس پردیس شهید بهشتی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی در این جلسه حجه الاسلام و المسلمین حسین میرزایی، در سخنانی تقارن محرم، دفاع مقدس و آغاز سال تحصیلی را گرامی داشت و تخلق عملی به اخلاق اسلامی را به عنوان گامی مهم در جهت تربیت اسلامی معرفی کرد.

در ادامه سیدکمال الدین حسینی، معاون آموزشی، فرهنگی و پژوهشی پردیس شهید بهشتی مطالبی درباره نظم و انضباط اداری و آموزشی و رعایت قوانین بیان کرد.

حسینی در سخنان خود خاطرنشان ساخت: با توجه به این که در دانشگاه فرهنگیان معلمان آینده کشور تربیت می شوند، و دانشجویان این دانشگاه نیز از رفتار استادان خود الگوبرداری می کنند، چنانچه ما الگوهای خوبی برای دانشجویان باشیم تا زمانی که این دانشجویان تدریس می کنند و از رفتار مناسب و وجدان کاری و انضباط ما پیروی می نمایند ما نیز در حسنات آن ها سهیم هستیم.

دکتر محمدعلی کاظمی تبار، مدیر گروه معارف اسلامی دانشگاه،  نیز در این جلسه در سخنانی بر رعایت سرفصل ها و هماهنگی منابع در دروس مشترک تأکید کرد.

در ادامه جلسه، هر یک از استادان معارف اسلامی و الهیات به بیان نقطه نظرات خود در زمینه مسائل آموزشی پرداختند و در پایان پس از بحث و تبادل نظر تصمیمات لازم اتخاذ گردید.