آغاز فرایند ثبت نام دانشجویان جدیدالورود

از صبح امروز، سه شنبه دوم مهر 98، فرایند نام نویسی از دانشجویان جدیدالورود دانشگاه فرهنگیان آغاز شد.

به گرارش روابط عمومی پردیس شهید بهشتی، معاون آموزشی، پژوهشی و فرهنگی امور پردیس های خراسان رضوی با اعلام این خبر گفت: مطابق برنامه از پیش اعلام شده، امروز و فردا نام نویسی از دانشجویان جدیدالورود دانشگاه فرهنگیان بر مبنای حرف اول نام خانوادگی ایشان در پردیس ها و مراکز دانشگاه فرهنگیان انجام می شود.

سیدکمال الدین حسینی افزود: دانشجویان نوورود لازم است از سایت پردیس شهید بهشتی به طور روزانه بازدید کنند تا در جریان آخرین اطلاعیه ها و خبرهای مرتبط با خود قرار گیرند.

وی با  بیان این که امسال حدود 1300 دانشجوی پسر در دانشگاه فرهنگیان استان پذیرفته شده اند، اظهار داشت: از این تعداد، 405 دانشجو در پردیس شهید بهشتی و بقیه در مراکز آموزشی ثامن الحجج(ع) مشهد، دانشور نیشابور، علامه طباطبایی سبزوار و شهید رجایی تربت حیدریه مشغول به تحصیل خواهند شد.

وی خاطرنشان کرد کلاس های دانشجویان جدیدالورود پردیس شهید بهشتی از روز شنبه ششم مهرماه آغاز می شود.