برگزاری جلسه شورای فرهنگی دانشگاه فرهنگیان خراسان رضوی

عصر دیروز، دوشنبه 25 شهریور 98، جلسه شورای فرهنگی دانشگاه فرهنگیان خراسان رضوی در پردیس شهید بهشتی مشهد برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی، در این جلسه، معاون آموزشی، پژوهشی و فرهنگی دانشگاه فرهنگیان استان با اشاره به این حدیث امام علی(ع) که "تربیت کننده هر طور باشد، تربیت شده هم همانطورمی شود"، گفت: این حدیث، پیام خوبی برای همه استادان، معلمان و مربیان است.

سید کمال الدین حسینی اظهار داشت: دلیل این که گاهی اوقات ما بیشترین گزاره های اخلاقی را بیان می کنیم در حالی که کمترین تأثیر را می بینیم، این است که خودمان عامل و متخلق نیستیم.

حسینی با اشاره به در پیش بودن فصل بازگشایی مراکز آموزشی و دانشگاه ها گفت: باید بکوشیم که در آغاز ماه مهر فضای خوبی برای شروع فعالیت های آموزشی و تربیتی به وجود آید که در این راه واحدهای فرهنگی و روابط عمومی نقش مهمی را بر عهده دارند.

وی تأکید کرد: اول مهر نقطه آغازی برای تربیت اجتماعی و نشاط علمی و فرهنگی دانشجویان است.

معاون آموزشی، پژوهشی و فرهنگی دانشگاه فرهنگیان استان با اشاره به اهمیت برگزاری نشست ها و جلسات هم اندیشی در حوزه های مختلف بیان کرد: صرف برگزاری جلسات باعث می شود موضوعات کاری مطرح  و به آن فکر شود، ضمن آن که در حین برگزاری جلسات نیز تبادل نظرات و تضارب آراء و افکار منجر به رفع اشکالات و کامل تر شدن طرح ها و برنامه ها می گردد.

در ادامه این جلسه، هر یک از مسئولان و کارشناسان واحدهای فرهنگی دانشگاه فرهنگیان استان به بیان نظرات و دیدگاه های خود در رابطه با چگونگی برگزاری آیین های مختلف مربوط به بازگشایی مراکز دانشگاهی پرداختند و در نهایت پس از تبادل نظر و بررسی پیشنهادهای حاضران، تصمیمات لازم اخذ گردید و به تصویب رسید.