برگزاری جلسه هماهنگی و هم اندیشی مسئولان و کارشناسان حوزه معاونت توسعه منابع و امور دانشجویی

عصر دیروز، یکشنبه 24 شهریور 98 جلسه هماهنگی و هم اندیشی مسئولان و کارشناسان حوزه معاونت توسعه منابع و امور دانشجویی پردیس شهید بهشتی مشهد برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی، در این جلسه معاون توسعه منابع و امور دانشجویی پردیس شهید بهشتی با بیان این که در سال تحصیلی پیش رو بیش از 2400 دانشجوی ورودی جدید، تحصیلات خود را در دانشگاه فرهنگیان خراسان رضوی آغاز خواهند کرد، گفت: از این تعداد حدود 400 دانشجو در پردیس شهید بهشتی مشهد مشغول به تحصیل می شوند.

دکتر سیدجمال وزیری محبوب، با تأکید بر اهمیت برنامه ریزی مناسب برای پذیرش دانشجویان نوورود اظهار داشت: این موضوع یک مسأله ملی است زیرا با توجه به نیاز آموزش و پرورش به معلمان جدید، پذیرش این تعداد دانشجومعلم جدید امری اجتناب ناپذیر است.

دکتر وزیری ضمن اشاره به تمهیدات و فعالیت های انجام شده برای آغاز سال تحصیلی آینده، بر اهمیت تشکیل و آمادگی کارگروه های استقبال از مهر تأکید کرد و گفت: تمهید مقدمات ثبت نام دانشجویان، برنامه ریزی برای برگزاری اردوهای توجیهی آنان، آماده سازی صحن پردیس، خوابگاه ها، کلاس های درس، اتاق های استادان و ...، و فضاسازی و تبلیغات مناسب برای شروع سال تحصیلی از جمله کارهایی است که باید در زمان باقی مانده به نحو خوبی به انجام برسد.

وی تأکید کرد: همه باید تلاش کنیم در بدو ورود دانشجویان به پردیس شهید بهشتی ادراک خوبی در آنان ایجاد شود.

در ادامه این جلسه، هر یک از حاضران به بیان نقطه نظرات و پیشنهادهای خود برای برگزاری مطلوب تر آیین های آغاز سال تحصیلی جدید پرداختند و در پایان پس از بحث و تبادل نظر تصمیمات لازم در هر مورد اتخاذ شد.