در حال بارگذاری ...

برگزاری آیین گرامی داشت عید غدیر خم و تجلیل از سادات شاغل در دانشگاه فرهنگیان خراسان رضوی

ظهر روز چهارشنبه 30 مرداد 98،  جشن گرامی داشت عید غدیر خم و آیین تجلیل از سادات شاغل در دانشگاه فرهنگیان خراسان رضوی در پردیس شهید بهشتی مشهد برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی، در این مراسم، مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه فرهنگیان خراسان رضوی، در سخنانی بر اهمیت عیدغدیر خم تأکید کرد و مطالبی را درباره فضائل امام علی (ع) بیان نمود.

حجه الاسلام و المسلمین حسین میرزایی در سخنان خود اظهار داشت: شجاعت و دلاوری های حضرت علی(ع) در صدر اسلام و در شب هجرت پیامبر (ص) از مکه به مدینه بی مانند است و وی جانش را در طبق اخلاص  گذاشت و فدای اسلام کرد.

وی گفت: بخشش حضرت علی (ع) در تاریخ اسلام بی مانند است و پیغمبر اسلام (ص) فرمودند: قرآن و علی (ع) از هم جدا نمی باشند.

در پایان این مراسم با اهدای هدایایی از سادات شاغل در پردیس شهید بهشتی مشهد و مدیریت امور پردیس های خراسان رضوی تجلیل شد.