در حال بارگذاری ...

برگزاری دور حذفی مسابقات فوتسال جام رمضان

عصر روز یکشنبه، 29 اردیبهشت 98، دور حذفی مسابقات فوتسال جام رمضان در سالن ورزشی شهدای دانشجوی پردیس شهید بهشتی برگزار شد.

به گزارش کارشناسی تربیت بدنی پردیس شهید بهشتی، رمضان نیری، مدیر امور پردیس های خراسان رضوی ضمن حضور در محل برگزاری این رویداد ورزشی، از نزدیک  در جریان چگونگی برگزاری این دور از مسابقات قرار گرفت.

بنا بر این گزارش، این مسابقات که با هدف غنی سازی اوقات فراغت دانشجومعلمان و استعدادیابی ورزشکاران رشته فوتسال جهت تشکیل تیم منتخب دانشگاه در حال برگزاری است، روز پنجشنبه دوم خرداد 98 با انجام بازی نهایی به پایان می رسد.

گفتنی است پس از پایان مسابقات دور حذفی، جمعی از مسئولان پردیس شهید بهشتی مشهد با حضور در سراهای دانشجویی دانشجویانی که در این مسابقات دچار آسیب دیدگی ورزشی شده اند، از آنان عیادت کردند.

این مسابقات به همت کارشناسی امور دانشجویی و تربیت بدنی و با همکاری انجمن علمی دانشجویی ورزش و تربیت بدنی و کارگروه ورزش و تربیت بدنی شورای صنفی دانشجویی پردیس شهید بهشتی در حال برگزاری است.