در حال بارگذاری ...

شرکت دانشجومعلمان دانشگاه فرهنگیان خراسان رضوی در همایش شاهنامه در گذر جاده ابریشم

روز دوشنبه 23 اردیبهشت 98، گروهی از دانشجومعلمان رشته زبان و ادبیات فارسی در همایش شاهنامه در گذر جاده ابریشم شرکت کردند.

به گزارش روابط عمومی، دکتر مهدی ستودیان مدیر گروه زبان و ادبیات فارسی دانشگاه فرهنگیان خراسان رضوی با اعلام این خبر گفت: این همایش به مناسبت روز بزرگداشت حکیم ابوالقاسم فردوسی و روز پاس داشت زبان و ادب فارسی در تالار شهر مشهد برگزار شد.

وی افزود در این همایش سخنرانانی از کشورهای ایران، گرجستان و ترکیه آخرین یافته های خود را درباره شاهنامه فردوسی ارائه دادند و نمایشگاهی نیز از آثار هنری تهیه شده بر پایه شاهنامه فردوسی در نگارخانه شهر مشهد به نمایش عمومی گذاشته شد.

گفتنی است برنامه شرکت دانشجومعلمان دانشگاه فرهنگیان در این همایش به همت گروه زبان و ادبیات فارسی این دانشگاه برگزار شد.