در حال بارگذاری ...

بازدید علمی دانشجویان گروه الهیات و معارف اسلامی دانشگاه فرهنگیان از دانشکده الهیات دانشگاه فردوسی

همزمان با دهه سرآمدی آموزش گروهی از دانشجویان پردیس شهید بهشتی مشهد از دانشکده الهیات و معارف اسلامی شهید مطهری دانشگاه فردوسی مشهد بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی به نقل از کارشناسی آموزش پردیس شهید بهشتی، در این بازدید علمی که روز دوشنبه 9 اردیبهشت98 انجام شد، دانشجویان در جریان نحوه پذیرش رشته های مختلف الهیات برای دوره تحصیلات تکمیلی قرار گرفتند.

همچنین مدیران گروه های فقه، ادیان و عرفان ، علوم قرآن و حدیث، فلسفه و کلام اسلامی و تاریخ توضیحات لازم را در رابطه با چگونگی تحصیل در این دانشکده ارائه نمودند.

در جریان این بازدید دانشجویان همچنین  از کتابخانه دانشکده الهیات و مرکز اسناد و کتب خطی آن دیدن کردند.

بنابراین گزارش رئیس دانشکده الهیات و معارف اسلامی و معاونان وی ضمن استقبال از این بازدید علمی، آموزشی بر تداوم چنین برنامه هایی تأکید کردند.